Consultatii Babywearing cu Lioredana Ciofu

consultatii individuale

solutii si recomandari personalizate in alegerea unui sistem de purtare si indrumare in utilizarea sistemelor deja detinute

Poti programa o intalnire #individuala aici Daca nu gasesti disponibilitate pentru un interval dorit de tine ma poti contacta in privat.

#Pret: *175 lei consultatia #babywearing individuala (90 minute la sediul Empatis – str Vitejilor 12-14, Iasi)

_______________ #Locatie Empatis _______________

Ai vazut prieteni care isi poarta copiii in sisteme colorate si te atrage si pe tine ideea? Ideea de a-ti tine bebelusul la piept cat timp iti faci treaba zilnica te incanta? Vrei sa gasesti solutia cea mai potrivita pentru familia voastra dar simti ca sunt prea multe tipuri si variante de sisteme de purtare? La Empatis gasesti o biblioteca de sisteme de purtare pe care le poti proba, poti inchiria cate un sistem cateva zile ca sa vezi daca intr-adevar este ceea ce aveti nevoie si primesti sfaturi si consultanta personalizata pe tine si copil, dupa nevoile voastre.

_______________

#Pasi:

1. te programezi aici

2. primesti pe e-mail confirmarea programarii si factura proforma

3. Ne vedem la ora si data stabilita

Plata se poate face cash sau cu cardul in momentul programarii.

_______________

#NOTA Pentru cazurile cu nevoi speciale din punct de vedere medical consultatia este ideal sa se desfasoare cu participarea terapeutului sau a medicului specialist. In acest sens ma puteti contacta in privat sa stabilim de comun acord datele si locatia.

_______________

#Despre mine: Am devenit interesata de purtarea sanatoasa a bebelusului mai intai ca proaspata mama, apoi ca membru intr-un grup de suport al Asociatiei ParentIS, in cadrul caruia am participat la intalniri de grup si am oferit ajutor de la parinte la parinte timp de doi ani. Dupa ce am urmat cursurile scolii de babywearing Die Trageschule Dresden am continuat voluntariatul in cadrul Asociatiei ParentIS oferind consultatii personalizate individuale timp de peste doi ani.4