Doula prenatala si postnatala

Programari : https://empatis.setmore.com/resourcebookingpage/r187c1525623638390

Cand te pregatesti pentru intalnirea cea mai importanta din viata ta, cea cu propriul copil, iti doresti sa fii pregatit, informat si sigur pe tine si astfel sa reusesti sa savurezi fiecare moment alaturi de puiul de om caruia ii dai viata si care aduce  cu el multa bucurie si responsabilitate.

Cu siguranta te-ai sau v-ati gandit deja sa alegi un medic care sa va fie alaturi.  El iti va da siguranta ca tot ce tine de sanatatea fizica a mamei si copilului sunt sub control.
Insa copilul care vine te transforma pe tine ca om, iti redefineste prioritatile, iti rescrie programul si te repozitioneaza in relatia de cuplu.
Atunci cand ai nevoie de sprijin pe acest drum, cand sutele de intrebari si indoieli navalesc peste tine, cand te ingrijorezi de toate lucrurile care e firesc sa te ingrijoreze iti pot fi alaturi cu informatii si suport pentru a face alegeri cat mai potrivite voua si nevoilor voastre.

_______________
Poti programa o intalnire #individuala aici.
#Pret:
*100 lei/ora consultatia #doula prenatala si/sau postnatala
_______________
#Locatie Empatis
_______________
#Pasi:
1. te programezi aici.
2. primesti pe e-mail confirmarea programarii si factura proforma
3. Ne vedem la ora si data stabilita

Plata se poate face in cont sau la sediu cash
_______________
#Despre mine:
Sunt doula formata in 2012 cu dr Michel Odent, unul dintre primii medici care au vorbit despre nasterile in apa, respectarea procesului nasterii si despre experienta copilului la nastere.
Sunt cadru didactic traditional inca din 2002.
M-am format ca Pedagog Montessori cu Association Montessori Internationale, singura asociatie infiintata de Maria Montessori si am lucrat impreuna cu 2 dintre trainerii internationali Montessori
Incepand cu 2018 am sansa sa strabat pentru a doua oara cursul de formare Montessori de 2 ani, alaturi de un nou trainer international, de data aceasta ca membru al staff-ului de formare al educatorilor.
Am lucrat cu gradinite si scoli traditionale si Montessori in ultimii 16 ani.
Am oferit sprijin in drumul lor de parinte in discutii individuale catorva sute de parinti.
Alaturi de asociatia ParentIS am pus bazele la Iasi a unui nucleu important de sprijin pentru parinti construind impreuna o comunitate cu peste 12000 de membri.