Cursuri / Ateliere Montessori

Aceste cursuri se adreseaza parintilor si cadrelor didactice.

Educatia Montessori este despre normalitate  in contextul unor cunostinte solide despre dezvoltarea copilului, nevoile lui, modul cum mintea copilului mic functioneaza.
Desi pare o moda acum, Montessori e o pedagogie relativ veche care a trecut testul timpului cu rezultate uimitoare asupra dezvoltarii copilului ca intreg.
Misiunea mea personala, autoasumata,  este aceea de a aduce in vietile cat mai multor familii si, pe cat posibil in scoli, gradinite si crese, aceasta valoroasa informatie.
Am avut sansa sa ma formez cu oameni care au stat aprope de sursa informatiei. Formatorii mei au avut sansa uimitoare sa lucreze direct cu fiul Mariei Montessori, Mario,  iar aceasta sansa unica a facut posibil pentru mine sa inteleg pedagogia aceasta explicata de oameni care au trait-o autentic.
Atelierele si seminariile sunt un mod complex de a obtine informatii beneficiind de discutii si resurse multiple de invatare

Pentru a fi la curent cu toate cursurile si atelierele desfasurate la Empatis va puteti abona la newsletterul nostru si ne puteti urmari pe pagina de Facebook!