Programări pentru consultație Montessori: aici
Ai citit despre pedagogia Montessori și vrei să o aplici pentru copilul tău?
Vrei să educi un copil fericit și liber?
Ai vrea ca cel mic să înțeleagă limitele și să aibă un comportament social adecvat?
Programează o consultație Montessori acum și vei beneficia de cele mai bune recomandări pentru ca tu să poți integra cu minim de efort educația Montessori în viața ta și a copilului tău.

Educația Montessori este despre normalitate în contextul unor cunoștinte solide despre dezvoltarea copilului, nevoile lui. Adultul înțelege mai întâi modul cum mintea copilului mic funcționează și apoi acționează.
Deși pare o modă acum, Montessori este o pedagogie relativ veche care a trecut testul timpului cu rezultate uimitoare. Dezvoltarea copilului că întreg este centru acestei educații.

Misiunea mea personală este aceea de a aduce în viețile cât mai multor familii și, pe cât posibil în școli, grădinițe și creșe, această valoroasă informație. Fac asta și oferind consultație Montessori părintelui care o solicită.
Am avut șansa să mă formez cu oameni care au stat aprope de sursa informației. Formatorii mei au avut lucrat direct cu fiul Mariei Montessori, Mario. Am învățat pedagogia aceasta de la oameni care au trăit-o autentic.
Vă sunt alături cu sprijin și informație pentru a aduce în viață copiilor cât mai multe oportunități de învățare și dezvoltare.

Consultația Montessori se adreseaza părintilor, bunicilor, bonelor, grădinițelor și educatoarelor interesate.

Preț consultație Montessori : 175 lei/ ora
Plata se poate face în cont, prin transfer sau cu cardul, sau la sediu cash sau card.

Consultația se desfășoară la sediul nostru: aici

Notă
Ofer sprijin și educatorilor și grădinițelor private și de stat (detaliile le stabilim în funcție de nevoi)

Ionela Luciu- consultant parentig si Montessori
Ionela Luciu

Despre mine:
Din 2002 sunt profesor pentru copii preșcolari și din învățământ primar tradițional profesând 10 ani în școlile de stat din Iași. Formarea în pedagogia Montessori a venit să îmi deschidă noi perspective asupra educației. Experiența acumulată lucrând alături de instituțiile de învățământ Montessori din Iași urmată de colaborarea cu Montessori Institute of Bucharest mi-a oferit șansa de a cunoaște o largă varietate de situații particulare specifice diferitelor dinamici de familie. 
Sunt doula Formată cu dr Michel Odent din 2012
Am construit alături de oameni dragi comunitatea ParentIS unde ofer sprijin familiilor din 2011.