Programează o consultație de parenting: aici
Ai dificultăți cu somnul copilului?
Copilul tău refuză să mănânce?
E timpul să renunțe la scutece dar nu știi cum să îl ajuți?
Pare că spune doar nu și nu vă mai înțelegeți?
Cauți soluții să îl implici cât mai mult în activități cu sens și plăcute pentru el?
Refuză frecvent să colaboreze și pare că întreaga casă este încordată?
Programează o consultație de parenting acum și vei beneficia de cele mai bune recomandări pentru ca întreaga casă să își găsească liniștea.

După o experiență de 20 ani în educație și peste 10 ani în parenting, zeci de cursuri de formare și o bibliotecă întreagă lecturată, consider că părinții simt presiunea mare presiune pentru a performa în acest rol.
Copiii se nasc fară un manual de „utilizare” și misiunea de a fi părinte implică nu doar formarea viitorului adult ci și transformarea propriei persoane. 24 de ore din 24, în fiecare zi, acesta devine unul din rolurile care ne definesc.
Ne iubim copiii mai presus de orice și în fiecare zi încercam să facem cât de bine putem noi pentru a fi părinți buni. Însă, pentru a lua decizii bune în orice domeniu, iți trebuie informare și formare. În cel mai important rol din viață noastră intrăm, majoritatea dintre noi, complet nepregătiți.
Sunt aici oferindu-vă sprijin și informare în această misiune care, desi nu e deloc ușoară, e minunată și ne împlinește.

Preț consultație de parenting : 175 lei/ ora
Plata se poate face în cont, prin transfer sau cu cardul, sau la sediu cash sau card.

Consultația se desfășoară la sediul nostru: aici

Ionela Luciu - consultant parenting si Montessori

Despre mine:
Din 2002 sunt profesor pentru copii preșcolari și din învățământ primar tradițional profesând 10 ani în școlile de stat din Iași. Formarea în pedagogia Montessori a venit să îmi deschidă noi perspective asupra educației. Experiența acumulată lucrând alături de instituțiile de învățământ Montessori din Iași urmată de colaborarea cu Montessori Institute of Bucharest mi-a oferit șansa de a cunoaște o largă varietate de situații particulare specifice diferitelor dinamici de familie. 
Sunt doula Formată cu dr Michel Odent din 2012
Am construit alături de oameni dragi comunitatea ParentIS unde ofer sprijin familiilor din 2011.