Consiliere Parenting

P 20170911 153746 MT e1526413315916

Programari : https://empatis.setmore.com/resourcebookingpage/r187c1525623638390

Dupa o experienta de 16 ani in educatie si  9 ani in parenting, zeci de cursuri de formare si o biblioteca intreaga lecturata, consider ca presiunea mare care planeaza asupra parintilor vine si din constientizarea faptului ca nu poti prevedea viitorul copilului tau.
Copiii se nasc fara un manual de “utilizare” si misiunea de a fi parinte implica nu doar formarea viitorului adult ci si transformarea propriei persoane. 24 de ore din 24, in fiecare zi, acesta devine unul din rolurile care ne definesc.
Ne iubim copiii mai presus de orice si in fiecare zi incercam sa facem cat de bine putem noi pentru a fi parinti buni.
Insa, pentru a lua decizii bune in orice domeniu, iti trebuie informare si formare. In cel mai important rol din viata noastra intram majoritatea dintre noi complet nepregatiti.
Sunt aici oferindu-va sprijin si informare in aceasta misiune care, desi nu e deloc usoara, e minunata si ne implineste.

_______________
Poti programa o intalnire #individuala aici.
#Pret:
*140 lei/ora consultatia #parenting
_______________
#Locatie Empatis
_______________
#Pasi:
1. te programezi aici.
2. primesti pe e-mail confirmarea programarii si factura proforma
3. Ne vedem la ora si data stabilita

Plata se poate face in cont sau la sediu cash
_______________
#Despre mine:
Sunt doula formata in 2012 cu dr Michel Odent.
Sunt cadru didactic traditional inca din 2002.
M-am format ca Pedagog Montessori cu Association Montessori Internationale, singura asociatie infiintata de Maria Montessori si am lucrat impreuna cu 2 dintre trainerii internationali Montessori
Incepand cu 2018 am sansa sa strabat pentru a doua oara cursul de formare Montessori de 2 ani, alaturi de un nou trainer international, de data aceasta ca membru al staff-ului de formare al educatorilor.
Am lucrat cu gradinite si scoli traditionale si Montessori in ultimii 16 ani.
Am oferit sprijin in drumul lor de parinte in discutii individuale catorva sute de parinti.
Alaturi de asociatia ParentIS am pus bazele la Iasi a unui nucleu important de sprijin pentru parinti construind impreuna o comunitate cu peste 12000 de membri.