Untitled design 11

Ce este consilierea in alaptare?

Consilierea in alaptare presupune o intalnire sau o serie de intalniri intre parinti, bebelus si consultantul in alaptare, care poate dura intre 60 si 90 de minute.

Consilierea în alăptare presupune, înainte de toate, observarea diadei mama-copil.

Ne cunoaștem, ne retragem în una din salile în care avem intimitate, ne facem comozi, iar mama ia la cunoștință câteva aspecte referitoare la întâlnire și dacă este de acord semnează un consimțământ. Este important motivul sau cauza prezenței mamei acolo, dar și ce obiective are mama de îndeplinit. Povestim puțin despre sarcină, naștere, istoric medical, atât pt mama, cât și pentru copil și în funcție de astea intram și aprofundam examinarea sânilor, poziții de alăptare, atașare, existenta de restricție pe fren, greutate copil, urmărim parametrii de dezvoltare optimi etc. Observăm, notăm, ajustăm, învățăm, repetăm, stabilim un plan de pus în practica, îl aduc la cunoștință mamei și stabilim un termen pt reevaluare. In cazurile provocatoare e nevoie și de 3-4 întâlniri, dar am avut și obiective atinse în doar 60 min. 80% din reușită este strâns legata de deschiderea mamei către schimbare și de determinarea ei de a respecta planul stabilit împreună.Consiliere la sediul Empatis

Consilierea se desfasoara la sediul Empatis (str Vitejilor 12-14, Iasi), iar programarile se fac urmand linkul de „Programari” din meniu. Costul unei consultatii la sediul Empatis este 230 lei.

In cazuri exceptionale consilierea se poate desfasura si la domiciliu, dupa regulamentul de mai jos.

Consiliere la domiciliu

Pasul 1: Completezi formularul de inscriere de mai jos

Pasul 2: Vei fi contactat pe email sau telefonic de unul din consultantii disponibili

Pasul 3: Vei primi factura proforma pe email

Pasul 4: Trimiti dovada platii facturii proforme pe email

Pasul 5: La data si ora stabilita, consultantul va desfasura consultatia la domiciliul dvs, cel mentionat in solicitarea de programare.

Pasul 6: Dupa efectuarea consilierii, daca s-au acumulat costuri suplimentare (timp suplimentar, deplasare), primiti pe email factura pentru acestea.

Costuri:

Costul unei consultatii la domiciliu este format din:

  • 320 lei – taxa fixa consultatie la domiciliu (include doar consultatia 60-90 minute)
  • 100 lei pe ora de deplasare – deplasarea consultantului (de la plecarea consultantului de la domiciliu/cabinet propriu pana la domiciliul clientului si retur). Orientativ, durata medie a deplasarii in municipiul Iasi este de 40 min dus-intors.
  • depasirea intervalului maxim de 90 de minute se taxaseaza cu 50 lei/30 min, ce vor fi incasate ulterior printr-o noua factura.

Plata consultatiei (320 lei) se va face in avans, pe baza facturii proforme emise dupa completarea datelor din formularul de contact de mai jos.

Programarile se fac cu cel putin 24 ore inainte si vor fi onorate in limita disponibilitatii consultantilor..

Documente necesare:

Documente necesare pentru programare*:

  • fisa de externare mama si copil/ scrisoare medicala
  • copie CI client

Documentele medicale sunt solicitate in scopul evaluarii gradului de urgenta de catre consultant, cat si pentru siguranta consultantului. Ele vor fi sterse din baza de date la finalul zilei in care a a avut loc consultatia.

Daca nu doriti sa transmiteti documentele medicale sau cele personale, va rugam sa optati pentru varianta consultatiei la sediu, caz in care nu sunt necesare aceste documente.

*daca ati avut deja o discutie cu unul din consultantii Parentis sau ati fost la prima consultatie la sediu, documentele nu mai sunt necesare. Daca nu doriti sa transmiteti documente medicale, consultatia se poate desfasura doar la sediul Empatis.

Raspundere Contractuala si Protejarea Datelor cu Caracter Personal:

Societatea SC Centrul de Babywearing SRL  isi asuma sa comunice consultantului urmatoarele date personale : nume, adresa de domiciliu, numar de telefon, diagnostic mama si copil daca este cazul.

Datele de contact (nume, nr de telefon, email, adresa de domiciliu) vor fi pastrate in baza de date a societatii pentru emiterea documentelor fiscale si pastrarea lor in arhiva, conform legislatiei fiscale.

Documentele medicale trimise vor fi sterse la finalul zilei, nu se pastreaza in arhivele societatii.

Consultantii isi desfasoara activitatea independent, prin contracte de colaborare; SC Centrul de Babywearing SRL doar faciliteaza comunicarea acestora cu clientii. Consultantii isi asuma in totalitate calitatea serviciilor prestate si sunt direct raspunzatori pentru acestea, din toate punctele de vedere.