Vino cu inca 2 PRIETENI si ai 15% REDUCERE
la scaunele auto achizitionate!

Foloseste codul AXKID15 atunci cand finalizezi comanda!

Vino cu inca doi prieteni si primesti 15% reducere la achizitionarea oricarui scaun auto pentru copii Axkid disponibil pe site-ul nostru, indiferent de culoarea aleasa.

Reducerea se ofera doar pentru minim 3 scaune auto achizitionate pe site sau in magazinul Empatis din Iasi. In cadrul campaniei pot fi cumparate urmatoarele modele: Axkid Move, Axkid Minikid, Axkid Rekid, BigKid 2 Premium si Axkid Modukid (scoica, baza si/sau scaun).

Modalitati de plata:
1. Daca achizitia se face individual (fiecare parinte comanda de pe site sau din magazin scaunul auto), plata se poate realiza doar prin ramburs sau transfer bancar.  De asemenea, comanda trebuie plasata de toti in aceeasi zi si fiecare parinte va trebui sa completeze la rubrica Mentiuni numele celorlati parinti cu care s-a asociat. Reducerea va fi evidentiata pe factura primita de la Empatis.

2. Daca achizitia se face la toate 3 scaunele pe acelasi cont (un singur parinte comanda pentru toti), plata se poate realiza prin card, ramburs sau transfer bancar. Daca se opteaza pentru plata cu cardul (un singur parinte plateste pentru toti) se va utiliza codul de reducere AXKID15 la finalizarea comanzii si reducerea va fi aplicata imediat. La rubrica Mentiuni se va completa numele, adresa, numarul de telefon, tipul si culoarea scaunului pentru ceilalti doi parinti.

Important! In cadrul acestei promotii, in cazul in care unul dintre cumparatori returneaza comanda, i se va percepe acestuia o taxa de prelucrare si transport in valoare de 100 Ron.

PROMOTIA ESTE VALABILA DOAR PENTRU SCAUNELE ACHIZITIONATE, NU SI PENTRU ACCESORII!

Reducerea va fi aplicata doar produselor aflate la pret intreg pe site-ul empatis.org.
Cuponul nu se cumuleaza cu alte cupoane de reducere.