IN UTERO – HOW WE BEGIN IS WHO WE BECOME – vizionare documantar la Iasi

in utero iasi

 

***20 septembrie 2018***

18:00-21:00

*** Inscrieri   aici   ***

Empatis, str Muntenimii nr 4, Pacurari
Numar maxim de participanti : 15
#Costuri: se pot face donatii pentru #Proiectul ParentIS – “Consultant in alaptare IBCLC pentru Comunitatea din Iasi”
Donatie recomandata: 50 lei
Structura vizionarii:
Vizionarea filmului va fi structurata pe capitole, fiecare capitol va fi dezbatut in grup in mod ghidat.

Asa cum v-am promis public inca din luna mai, ParentIS si Empatis va invita sa vizionam impreuna unul dintre cele mai echilibrate si mai non-combative documentare pe tema influentei experientelor dinaintea nasterii asupra dezvoltarii indivizilor, In Utero.
Un documentar calm si cu multa blandete, despre intelegere fata de oameni si limitele lor, despre intelegerea impactului mediului, istoriei omenirii si istoriei personale asupra fiecaruia dintre noi.
#Licenta de difuzare a filmului a fost cumparata de Empatis si este daruita comunitatii din Iasi.

#Participarea se face doar pe baza de inscriere
#Inscrieri aici: https://empatis.setmore.com/class

#CAUZA PE CARE O SUSTINEM:
“Consultant in Alaptare IBCLC pentru comunitatea din Iasi”
Daruieste viitorilor parinti posibilitatea de a apela la un specialist IBCLC in Iasi
La vizionarea filmului puteti face donatii care se vor materializa in finantarea unui curs de formare pentru un Consultant in Alaptare IBCLC pentru comunitatea parintilor din Iasi.
Suma ar trebui sa acopere:
– costul formarii,
– costul examenului,
– costul transportului si cazarii la Bucuresti
Suma totala estimata pentru 1 consultant este 1000 euro
Pentru aceeasi cauza vom strange bani si din #donatiile facute in timpul consilierii private pe alaptare oferita de Ionela Luciu, din donatii la editiile viitoare ale Intalnirea ParentIS – Sprijin pentru alaptare si in cadrul altor evenimente initiate de ParentIS

Evenimentul va fi moderat de Ionela Luciu, pedagog Montessori si doula formata cu dr Michel Odent
“Acest documentar a ajuns la mine din contextul pedagogiei Montessori si consider ca e revelator pentru orice individ, parinte sau nu, pentru a se intelege mai bine pe el insusi si a intelege mai bine lumea, dar si pentru a putea lua decizii benefice dezvoltarii propriilor copii.
In pedagogia Montessori consideram mediul resursa principala in dezvoltare si invatare. Credem ca modul in care individul capata experiente in mediul sau, si modul cum interactioneaza cu mediul definesc existenta lui ulterioara. De aceea acest film este o invitatie la introspectie, autocunoastere”

IN UTERO este o reprezentare cinematografica a unui subiect care se dovedeste dintre cele mai provocatoare ale secolului 21 – viata in uter si impactul acesteia pe termen lung asupra dezvoltarii individului, comportamentului si a intregii existente umane. Epigenetica, Alice in Tara Minunilor, Matrix, oamenii de stiinta si medicii par sa cada de acord cu totii cu dovezile care indica ca umanitatea nu este ceea ce se crede a fi. IN UTERO aduce la un loc pentru prima data cercetari si opinii stiintifice pertinente care explica de ce unii dintre noi se confrunta cu provocari de la inceput iar altii prospera.
Pregătiți-vă să fiți surprinși, intrigați, dar nu veți mai putea fi uimiți in ceea ce pregătește viitorul pentru voi înșivă, pentru cei dragi și pentru rasa umană.


Vizionari anterioare


*23 iunie 2018 / Hotel unirea Sala Cuza
*Numar de participanti: 100
*Eveniment caritabil: #CAUZA SUSTINUTA:”Consultant in Alaptare IBCLC pentru comunitatea din Iasi” – Daruieste viitorilor parinti posibilitatea de a apela la un specialist IBCLC in Iasi

*3 iulie 2018 / Empatis
*Numar de participanti: 15
*Eveniment caritabil: #CAUZA SUSTINUTA:”Consultant in Alaptare IBCLC pentru comunitatea din Iasi” – Daruieste viitorilor parinti posibilitatea de a apela la un specialist IBCLC in Iasi

*10 iulie 2018 / Empatis
*Numar de participanti: 15
*Eveniment caritabil: #CAUZA SUSTINUTA:”Consultant in Alaptare IBCLC pentru comunitatea din Iasi” – Daruieste viitorilor parinti posibilitatea de a apela la un specialist IBCLC in Iasi

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Captcha image Change Image | Phonetic spelling (mp3)