Inteligența Relațională la IASI program pentru non-psihologi

27973399 1649813728397540 4206085691624705314 n

Relațiile reprezintă cea mai importantă resursă pentru ființa umană, în secolul XXI. Mii de studii moderne ne transmit, la unison, că cel mai important factor – pentru sănătatea noastră fizică și psihică, pentru starea umană de bine și pentru atingerea succesului în viață – este reprezentat de relațiile în care ne implicăm zi de zi. Și, cu toate acestea, în școlile, liceele și universitățile din România nu există programe de educație relațională sau discipline care să ne învețe cum să cultivăm și să menținem sănătatea relațională.

Astfel, A.M.P.P. și platforma paginadepsihologie.ro lansează, în premieră pentru România, primul program educațional de cultivare a inteligenței relaționale, destinat non-psihologilor. Câțiva dintre cei mai apreciați experți în sănătate relațională din țara noastră își reunesc forțele sub umbrela programului național #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia, oferindu-le, într-un context organizat, tuturor celor interesați, accesul la cele mai moderne și mai bine susținute teorii și practici psihologice de cultivare a sănătății relaționale.

Programul este construit în jurul a 8 module de weekend, în cadrul cărora lectorii vor transmite atât informații teoretice, cât și aplicații practice utile în cultivarea inteligenței relaționale – acasă, la școală, la muncă sau în orice alt context interpersonal.

Modul Introductiv – prezentarea conceptelor de bază – Oana Calnegru – 24-25 martie 2018;

Modul 2 – Relația cu sine – Capcanele mentale/ Schemele cognitive – Roxana Nicolau – 28-29 aprilie 2018;

Modul 3 – Discuțiile dificile – cum comunicăm în relații – Cristina Ghenea – 19-20 mai 2018

Modul 4 – Relația de cuplu – Imago – Gaspar Gyorgy – 16-17 iunie 2018;

Modul 5 – Neurobiologie Interpersonală și Mindfulness – Nora Neghina – 21-22 iulie 2018;

Modul 6 – Relația adult – copil – Diana Stănculeanu – 22-23 septembrie 2018;

Modul 7 – Relații traumatice – Sorina Petrică – 20-21 octombrie 2018.

Modul 8 – Cum depășim vulnerabilitățile – Gaspar Gyorgy – 17-18 noiembrie 2018

În cadrul programului veți afla totul despre relații, având posibilitatea de a integra informațiile nou dobândite atât în viața personală, cât și în sfera profesională. Programul li se adresează oamenilor care lucrează cu oameni: lideri, manageri, personal HR, specialiști PR, cadre didactice, bloggeri, oameni din comunicare și media, personal medical și alte persoane care intenționează să-și cultive inteligența relațională.

Programul este compus din 8 module teoretice și practice, susținute de psihoterapeuți cu o vastă experiență clinică și o bogată practică didactică: Gáspár György, Diana Stănculeanu, Hedi Hoka, Raluca Anton, Adela Moldovan, Sorina Petrică, Roxana Nicolau, Cristina Petrescu Ghenea, Oana Calnegru, Nora Neghină.

Modulele se vor ține lunar pe parcursul unui weekend, sâmbăta și duminica. Iar primele orașe în care vom începe să lucrăm cu grupurile sunt București, Iași și Cluj-Napoca. În București primul modul a avut loc în data de 18-19 noiembrie 2017, iar în Iași primul modul va avea loc în data de 24-25 martie 2018. Coordonator al programului de formare pentru non-psihologi este Nora Neghina, expert național în abordarea Mindsight. Date de contact: email nora.neghina@paginadepsihologie.ro; telefon 0740 222 202.

Prețul unui modul este de 450 de lei. Pentru plata integrală în avans a programului de formare se acordă o reducere de 10%. Admiterea în grupurile de formare se face în baza unui dosar și a unui interviu. Dosarul de admitere trebuie să cuprindă: CV, scrisoare de intenție, scrisoare de recomandare, fotocopii după diplomele de studii, două poze tip buletin și formularul de înscriere (https://paginadepsihologie.ro/wp-content/uploads/2014/07/Formularul-%E2%80%93-Inteligen%C8%9Ba-rela%C8%9Bional%C4%83.pdf).

Așteptăm cu interes aplicațiile voastre și suntem nerăbdători să ne vedem la modulele de formare!

Nora Neghină și echipa A.M.P.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Captcha image Change Image | Phonetic spelling (mp3)